Vanavond is het nog een mooie avond om even de ijzers onder te binden, het is droog
het klaart wat op en de temperatuur zakt vannacht uiteindelijk naar waarden van tussen
de -4 en -8.

Morgen staat ons opnieuw een mooie winterdag te wachten, de zon schijnt geregeld ook
zijn er wat wolkenvelden maar het blijft droog, de temperatuur komt niet hoger dan -5 of -6. Daarbij staat er een vrij krachtige wind die de gevoelstemperatuur tussen de -10 en - 15 zal brengen, waardoor het noodzakelijk is om je goed te kleden! In de avond en nacht een toenemende bewolking maar eerst daalt de temperatuur nog naar -6 tot -9. Zondag is het dan bewolkt weer ik denk dat het nog droog blijft, toch kan het in de avond wat
gaan sneeuw, het kwik ligt zondag tussen de -3 en -5 graden, de wind trekt nog wat
harder aan naar windkracht 6 uit het oosten, waardoor het voor het gevoel opnieuw als - 10 aanvoelt. In de nacht volgt er matige sneeuwval bij ongeveer -6, er kan mogelijk tot maandagavond ruim 5cm sneeuw vallen. Ook begin volgende week blijven we hinder houden van sneeuw, toch wordt het

langzamerhand weer droger, en ook een stuk kouder. Wel zijn er complicaties dat er op donderdag weer een dooiaanval komt, dus dat is afwachten. In elk geval kunnen we het hele komende weekend schaatsen!