Vanavond en vannacht breekt de bewolking wat, het kan dan weer afkoelen naar gemiddeld 6 tot 9 graden onder nul, klaart het echt goed op dan zakt de temperatuur onder de -10.

Morgen beginnen we met zonnige perioden maar langzamerhand neemt de bewolking toe, het blijft wel droog en de temperatuur is met -4 tot -5 graden weer wat lager dan vandaag. De wind is zwak uit het zuidoosten. In de avond en nacht hangt er veel bewolking maar desondanks kan het nog afkoelen naar -6 tot -8. Zaterdag komt zoals het nu lijkt de dooi al binnen, dit kan wel wat vertraging oplopen. In de loop van de ochtend gaat er sneeuw vallen, ik denk dat dit pas later in de middag overgaat in regen bij temperaturen van nog onder nul zal ijzel betekenen. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten. In de avond en nacht bewolking bij temperaturen van rond het vriespunt en grote kans op gladheid!

Daarna volgt er op zondag weer een front met regen en ijzel, daarna lopen de temperaturen snel op, naar tegen de 10 graden halverwege de week en daarbij valt regelmatig flink wat regen, de schaatspret zal dus waarschijnlijk zondag afgelopen zijn, dus daarvoor moeten er nog maar van genieten!